Kan ik als organisatie Zonaandelen kopen?

De inschrijving voor Zonaandelen is gesloten

Ook organisaties kunnen inschrijven voor Zonaandelen. De organisatie is in het online portaal van Energiecoöperatie WPN altijd gekoppeld aan een primaire contactpersoon.

Als de organisatie bij ons bekend is, kan de primaire contactpersoon van de organisatie inloggen op het portaal en via het menu het account van de organisatie weergeven.

Een nieuwe organisatie via het portaal aanmelden kan alleen met een uniek e-mailadres, dat nog niet bij ons bekend is. Wil je deze inschrijving toch koppelen aan een bij ons bestaand e-mailadres, neem dan contact met ons op.

De inschrijving van een organisatie wordt dus altijd gekoppeld aan een contactpersoon. Als deze contactpersoon ook persoonlijk heeft ingeschreven, kan hij of zij via het menu kiezen voor het persoonlijke of het organisatie account.

Met je inschrijving als organisatie voor Zonaandelen word je ook lid van Energiecoöperatie WPN, dit lidmaatschap is een voorwaarde voor deelname aan de Zonaandelen. Na inschrijving voor aandelen ontvang je een factuur voor het voldoen van de lidmaatschapskosten van € 25,-. Om voor toekenning van Zonaandelen in aanmerking te komen, moet deze factuur zijn voldaan.