Kan ik als minderjarige Zonaandelen kopen?

De inschrijving voor Zonaandelen is gesloten

Minderjarigen die nog geen lid of donateur zijn 

Minderjarigen kunnen op hun eigen naam lid worden en inschrijven voor een of meerdere Zonaandelen. Dat kan alleen met een uniek e-mailadres, dat nog niet bij ons bekend is. 

De inschrijving van een minderjarige wordt altijd gekoppeld aan een wettelijk vertegenwoordiger. Na inschrijving ontvangt de minderjarige van ons een e-mail met het verzoek de gegevens van de wettelijk vertegenwoordiger aan te leveren. 

Tegelijkertijd met je inschrijving voor Zonaandelen vraag je ook het lidmaatschap van Energiecoöperatie WPN aan, dit lidmaatschap is een voorwaarde voor deelname aan de Zonaandelen. Na inschrijving voor aandelen ontvang je een factuur voor het voldoen van de eenmalige contributie van € 25,-. Om voor toekenning van Zonaandelen in aanmerking te komen, moet deze factuur zijn voldaan. 

Ga voor meer informatie en inschrijven naar de inschrijfpagina op de website van Energiecoöperatie WPN.

Jeugdleden en -donateurs

Ben je als minderjarige al lid of donateur van Energiecoöperatie WPN en wil je inschrijven voor Zonaandelen? Je gegevens in onze administratie zijn gekoppeld aan een wettelijk vertegenwoordiger. Deze wettelijk vertegenwoordiger kan via zijn of haar eigen account voor jou inschrijven voor Zonaandelen.

De wettelijk vertegenwoordiger kan inloggen op het portaal en via het menu jouw account weergeven, zo kan hij of zij voor jou voor Zonaandelen inschrijven.