Hoe schrijf ik in voor Zonaandelen?

De inschrijving voor Zonaandelen is gesloten

Energiecoöperatie WPN geeft van 10 tot en met 30 juni 2021 Zonaandelen uit van Zonnepark de Grift. Inschrijving staat open voor iedereen uit Nijmegen en omgeving, mits je lid bent of wordt van de coöperatie. Lid worden kost eenmalig 25 euro. Ook als je niet in de gemeente Nijmegen woont kun je meedoen. Inschrijven voor Zonaandelen kan via het online portaal van Energiecoöperatie WPN.

Ben je al lid of donateur?

Leden en donateurs van Energiecoöperatie WPN ontvangen op 10 juni een uitnodiging in hun mailbox om in te schrijven voor Zonaandelen. Bij de uitnodiging sturen we een informatiebrochure met de participatievoorwaarden mee.

Bij de uitnodiging zit een activatiecode, waarmee je je kunt aanmelden op het online portaal van Energiecoöperatie WPN. Je dient eerst je account te activeren op dit portaal en vervolgens kun je inschrijven voor Zonaandelen bij ‘Inschrijven projecten’.

Let op: Met ieder e-mailadres kan maar één account worden aangemaakt.
Heb je in onze administratie hetzelfde e-mailadres als je partner of kind? Dan kun je maar 1 account aanmaken. Mail ons voor de andere persoon een ander e-mailadres. We zorgen dan dat je een nieuwe account-activatielink ontvangt.

Als je op dit moment donateur bent van Energiecoöperatie WPN zetten we je donateurschap na toekenning van Zonaandelen automatisch om naar een lidmaatschap.

Nog geen lid of donateur?

Ben je nog geen lid of donateur van Energiecoöperatie WPN en wil je inschrijven voor Zonaandelen? Kijk op de inschrijfpagina op de website van Energiecoöperatie WPN.

Daar kun je een account aanmaken op het online portaal van Energiecoöperatie WPN. Met dit account kun je vervolgens inschrijven voor Zonaandelen. Daarmee word je ook lid van Energiecoöperatie WPN, dit lidmaatschap is een voorwaarde voor deelname aan de Zonaandelen. Na inschrijving voor Zonaandelen ontvang je een factuur voor het voldoen van de lidmaatschapskosten van € 25,-. Om voor toekenning van Zonaandelen in aanmerking te komen, moet deze factuur zijn voldaan.