Datum

28 mei 2020
Expired!

Tijd

20:00 - 21:00

Studio de Grift: Het waarom, wat en hoe van de Energiehub

Energiecoöperatie WPN en Burgers Geven Energie presenteren
Energie…watt? Het waarom, wat en hoe van de Energiehub

In onze eerste uitzending over Zonnepark de Grift kwam het al aan bod: de energiehub. Dit is het innovatieve plan om op de Griftdijk energie uit wind en zon op te slaan en op een slimme manier naar het elektriciteitsnet te brengen. In onze tweede uitzending op 28 mei, wederom een co-productie van energiecoöperatie WPN en Burgers Geven Energie, vertellen we je er graag meer over. Tijdens de uitzending kun je online vragen stellen.

Programma 28 mei

Waarom zouden we zo’n energiehub willen? Wat betekent het voor inwoners van de stad? Met onze gasten gaan we in op de ontwikkelingen op de energiemarkt, die op drift lijkt te zijn. Met de energiehub zijn we voorbereid op de toekomst. We kunnen dichtbij huis onze eigen energie opwekken én zelf gebruiken. Is dit de opmaat naar ons eigen, Nijmeegse energiebedrijf?
Te gast zijn Abo Rassa (beoogd bestuurslid energiecoöperatie WPN), Jan Willem Dingen (Hezelaer Energy) en Pim de Ridder (Wiek-II). Er is een presentatie van Tom Westra (Spectral). Gespreksleider is Ruud Schuurs.

Installeren Zoom of Zoom via browser

Voor deze bijeenkomst gebruiken we het programma Zoom. Om mee te doen installeer je voor de bijeenkomst Zoom op je laptop, computer of Ipad. Dat gaat heel eenvoudig: ga naar Zoom.us en volg de stappen, te beginnen met het invullen van je geboortedatum. Je kunt ook nog even testen of Zoom goed werkt. Daarna ben je klaar voor onze online ontmoeting.

Wil je Zoom niet installeren, dan kun je ook de browserversie van het programma gebruiken. Klik op de onderstaande link DEELNEMEN. Je wordt dan doorgeleid naar je internetbrowser. Daar kun je kiezen voor ‘start from your browser’. Klik op deze zin en Zoom start in je browser op. De kwaliteit in de browserversie van Zoom kan iets minder zijn dan wanneer je het programma download.

Deelnemen

Donderdag 28 mei klik je enkele minuten voor 20.00 uur op deze link: DEELNEMEN
Je wordt daarna doorgeleid naar een wachtscherm. De uitzending start automatisch om 20.00 uur.

Terugkijken

Uitzending gemist? Geen punt. Via het Youtube-kanaal van Burgers Geven Energie kun je eerdere uitzendingen terugkijken.