Datum

26 nov 2020
Expired!

Tijd

20:00 - 21:30

26 november: online bijeenkomst Zonnepark de Grift

Donderdag 26 november organiseert Energiecoöperatie WPN een online bijeenkomst over Zonnepark de Grift (oorspronkelijke datum 19 november gaat niet door). Graag praten we je bij over de laatste ontwikkelingen rondom Zonnepark de Grift. Je hoort het laatste nieuws over de bouw, die binnenkort van start gaat. Ook lichten we toe hoe we het eigenaarschap van het zonnepark tijdelijk regelen, nu er door de coöperatie nog geen geld is opgehaald.

Tijdens de bijeenkomst is er aandacht voor hoe je als inwoner aan het zonnepark kunt meedoen. Zoals je misschien weet hebben we tot nu toe steeds gekoerst op het uitgeven van Zonaandelen, die wat vorm betreft vergelijkbaar zijn met de Windaandelen van Windpark Nijmegen-Betuwe.

Inmiddels zijn we een aantal jaar verder en blijken er daarnaast wellicht ook alternatieven te zijn, die we 26 november graag met je delen. Tijdens en na de bijeenkomst kun je via een ledenpeiling je mening geven over de verschillende opties. Als lid of donateur heb je dus een belangrijke stem.

Zoom webinar

De bijeenkomst organiseren we via een Zoom webinar. Meedoen kan via onderstaande link. Vooraf aanmelden is niet nodig.

https://zoom.us/j/92752347230

Om de bijeenkomst te volgen is het niet noodzakelijk het programma Zoom te downloaden. Je kunt het webinar ook via je internet browser bekijken: Meld je eerst aan, klik op de link om deel te nemen en kies daarna ‘Join from browser’. Mogelijk is de kwaliteit wat minder dan via het Zoom programma dat je kunt downloaden.

Reminder

Enkele dagen voor de bijeenkomst ontvangen nieuwsbrieflezers van Energiecoöperatie WPN een reminder met meer informatie.