Meld je aan voor Zonnepark de Grift

Doe mee met Zonnepark de Grift

Meld je aan als donateur

Doe mee: Meld je nu aan als donateur van coöperatie WindpowerNijmegen. Dit najaar kun je als eerste inschrijven voor Zonaandelen van Zonnepark de Grift. Aanmelden als donateur kost eenmalig 25 euro.

Ik meld me aan als:

Ben je al lid of donateur van WindpowerNijmegen? Je ontvangt dit najaar vanzelf een uitnodiging om in te schrijven voor Zonaandelen in je mailbox (de oorspronkelijke startdatum voor inschrijven was 20 september, dit is uitgesteld). Opnieuw aanmelden is niet nodig. 

Zo bouw je mee aan Zonnepark de Grift

Benieuwd hoe je als donateur mee bouwt aan het eerste Nijmeegse zonnepark door burgers? Klik dan op onderstaande infographic. Je kunt dan zien wat er met jouw inleg gebeurt en waar de opbrengst van het zonnepark heen gaat.

Infographic van Zonnepark de Grift. De infographic laat zien wat er met je inleg gedaan wordt en waar de opbrengsten vandaan komen.

Deel de zon

Geef een donateurschap cadeau
Een donateurschap geef je cadeau voor 25 euro (eenmalige contributie). Donateurs ontvangen dit najaar een uitnodiging om in te schrijven voor Zonnepark de Grift.

Hoe werkt het?
Wil je een donateurschap cadeau geven? Print onze cadeaubon en stop deze in een envelop of cadeauverpakking samen met het bedrag (contant 25 euro). Of stuur de cadeaubon digitaal door en maak het bedrag over op de rekening van de ontvanger. Download hier de cadeaubon-donateur.

De ontvanger van de cadeaubon schrijft zelf in als donateur via www.zonneparkdegrift.nl/meedoen

Stemrecht

Als donateur heb je nog geen stemrecht in de coöperatie. Stemrecht heb je als je in het bezit bent van een wind-, zon-  of algemeen aandeel. Je bent dan volwaardig lid. Kijk hier hoe je direct lid met stemrecht wordt.

Meer weten?

Mail naar info@windpowernijmegen.nl.