Word lid of donateur

Lid worden

Leden en donateurs van coöperatie WindpowerNijmegen kunnen als eerste inschrijven voor deelname in Zonnepark de Grift (verwachte start inschrijving najaar 2018). Je kunt lid worden van coöperatie WindpowerNijmegen door een participatie (aandeel) in het ledenkapitaal van de coöperatie te nemen. Meld je aan als lid voor eenmalig € 25,- inschrijfkosten en € 50,- voor een participatie in de coöperatie. Leden hebben stemrecht op bijeenkomsten en een participatie in de coöperatie.

Meer informatie vind je in het Algemeen Participatiereglement en de Statuten Coöperatie WindpowerNijmegen (beide vastgesteld op de Algemene Ledenvergadering 4 juni 2018).

Aanmelden
Ik meld me aan als:

Ben je al lid van WindpowerNijmegen en heb je windaandelen in Windpark Nijmegen-Betuwe, dan kun je uiteraard straks ook meedoen met Zonnepark de Grift. 

Donateur worden

Leden en donateurs van coöperatie WindpowerNijmegen kunnen als eerste inschrijven voor deelname in Zonnepark de Grift (verwachte start inschrijving najaar 2018). Meld je aan als donateur van coöperatie WindpowerNijmegen, voor eenmalig € 25. Donateurs ontvangen de nieuwsbrief en worden uitgenodigd voor alle bijeenkomsten van WindpowerNijmegen, maar hebben geen stemrecht.

Ik meld me aan als:

Meer informatie of vragen?

Stuur een mail aan info@windparknijmegenbetuwe.nl.