Meld je aan voor Zonnepark de Grift

Doe mee met Zonnepark de Grift

Van 10 tot en met 30 juni 2021 geeft Energiecoöperatie WPN Zonaandelen uit voor Zonnepark de Grift. Iedereen uit Nijmegen en omgeving kan meedoen.

Ben je al lid of donateur?

Ben je al lid of donateur van Energiecoöperatie WPN? Je ontvangt op 10 juni een persoonlijke uitnodiging om in te schrijven voor Zonaandelen in je mailbox.

Nog een lid of donateur?

Ben je nog geen lid of donateur? Ga via de groene knop (‘Schrijf in voor Zonaandelen’) bovenaan deze pagina naar de website van coöperatie WPN. Van 10 tot en met 30 juni 2021 kun je inschrijven voor Zonaandelen van Zonnepark de Grift, waarbij je je meteen als lid van energiecoöperatie WPN aanmeldt. Aanmelden kost eenmalig 25 euro.

Wil je donateur worden, maar geen Zonaandelen aanschaffen? Meld je hieronder aan. Aanmelden als donateur kost eenmalig 25 euro.

Ik meld me aan als:

Deel de zon

Geef een donateurschap cadeau
Een donateurschap geef je cadeau voor 25 euro (eenmalige contributie). 

Hoe werkt het?
Wil je een donateurschap cadeau geven? Print onze cadeaubon en stop deze in een envelop of cadeauverpakking samen met het bedrag (contant 25 euro). Of stuur de cadeaubon digitaal door en maak het bedrag over op de rekening van de ontvanger. Download hier de cadeaubon-donateur.

De ontvanger van de cadeaubon schrijft zelf in als donateur via www.zonneparkdegrift.nl/meedoen

Stemrecht

Als donateur heb je nog geen stemrecht in de coöperatie. Stemrecht heb je als je in het bezit bent van een wind-, zon-  of algemeen aandeel. Je bent dan volwaardig lid. Kijk hier hoe je direct lid met stemrecht wordt.

Meer weten?

Mail naar info@energiecooperatiewpn.nl