Meld je aan voor Zonnepark de Grift

Doe mee met Zonnepark de Grift

Meld je aan als donateur

Doe mee: Meld je nu aan als donateur van Energiecoöperatie WPN. Zodra de inschrijving is geopend kun je als eerste inschrijven voor Zonaandelen van Zonnepark de Grift. Aanmelden als donateur kost eenmalig 25 euro.

Ik meld me aan als:

Ben je al lid of donateur van Energiecoöperatie WPN? Zodra bekend is wanneer de inschrijving voor Zonaandelen start informeren we je hierover. Een uitnodiging om in te schrijven voor Zonaandelen ontvang je vanzelf in je mailbox. Opnieuw aanmelden is niet nodig. 

Deel de zon

Geef een donateurschap cadeau
Een donateurschap geef je cadeau voor 25 euro (eenmalige contributie). Donateurs ontvangen zodra we zover zijn een uitnodiging om in te schrijven voor Zonnepark de Grift.

Hoe werkt het?
Wil je een donateurschap cadeau geven? Print onze cadeaubon en stop deze in een envelop of cadeauverpakking samen met het bedrag (contant 25 euro). Of stuur de cadeaubon digitaal door en maak het bedrag over op de rekening van de ontvanger. Download hier de cadeaubon-donateur.

De ontvanger van de cadeaubon schrijft zelf in als donateur via www.zonneparkdegrift.nl/meedoen

Stemrecht

Als donateur heb je nog geen stemrecht in de coöperatie. Stemrecht heb je als je in het bezit bent van een wind-, zon-  of algemeen aandeel. Je bent dan volwaardig lid. Kijk hier hoe je direct lid met stemrecht wordt.

Meer weten?

Mail naar info@energiecooperatiewpn.nl.