Meld je aan voor Zonnepark de Grift

Doe mee met Zonnepark de Grift

Doe mee: Meld je nu aan als donateur van Coöperatie WindpowerNijmegen. Van 20 september t/m 6 oktober 2019 kun je dan als eerste inschrijven voor Zonaandelen van Zonnepark de Grift. Aanmelden als donateur kost eenmalig 25 euro.

Ik meld me aan als:

Ben je al lid of donateur van WindpowerNijmegen? Je ontvangt rond 20 september vanzelf een uitnodiging om in te schrijven voor Zonaandelen. Opnieuw aanmelden is niet nodig. 

Deel de zon

Geef een donateurschap cadeau
Een donateurschap geef je cadeau voor 25 euro (eenmalige contributie). Donateurs ontvangen rond 20 september een uitnodiging om in te schrijven voor Zonnepark de Grift.

Hoe werkt het?
Wil je een donateurschap cadeau geven? Print onze cadeaubon en stop deze in een envelop of cadeauverpakking samen met het bedrag (contant 25 euro). Of stuur de cadeaubon digitaal door en maak het bedrag over op de rekening van de ontvanger. Download hier de cadeaubon-donateur.

De ontvanger van de cadeaubon schrijft zelf in als donateur via www.zonneparkdegrift.nl/meedoen

Stemrecht

Als donateur heb je geen stemrecht in de coöperatie. Stemrecht heb je zodra je in het bezit bent van een wind-, zon-  of algemeen aandeel. Je bent dan volwaardig lid. Kijk hier hoe je direct lid met stemrecht wordt.

Meer weten?

Stuur een mail aan info@windpowernijmegen.nl.