zpg

Warm welkom voor nieuwe donateurs

Nieuwe donateurs die zich de afgelopen weken hebben aangemeld bij WindpowerNijmegen heten we van harte welkom.

Alle nieuwe donateurs die zich de afgelopen tijd bij onze coöperatie hebben gemeld heten we van harte welkom. Als donateur van burgercoöperatie WindpowerNijmegen kun je dit najaar meedoen met Zonnepark de Grift. Het zonnepark is na Windpark Nijmegen-Betuwe het tweede grote project van de coöperatie. Het wordt, net als het windpark, eigendom van burgers. Als eigenaar hebben we samen de regie over onze eigen, Nijmeegse energie. Zo staan we samen sterk om onze stad duurzamer te maken. Met jouw aanmelding draag je daaraan bij!

Zelf energie opwekken

Door zelf eigenaar te worden hebben we zeggenschap over de opbrengsten uit de stroomverkoop van onze projecten. We delen de opbrengst samen, de winst blijft in de lokale gemeenschap en vloeit niet weg. Deelnemers beslissen mee over toekomstige. lokale, energieprojecten.  We nemen het heft in eigen hand door niet langer te wachten, maar zelf duurzame energie op te wekken. We drukken onze eigen stempel op de lokale energietransitie.

Energielandschap van de toekomst

WindpowerNijmegen vindt innovatie belangrijk. Aan de Griftdijk werken we, samen met ontwikkelingstichting Wiek-II, aan het energielandschap van de toekomst. De beschikbare grond rondom de windmolens gebruiken we optimaal om zoveel mogelijk duurzame energie op te wekken, met nieuwe technieken. Lees meer.

Graag komen we je tegen op de Algemene Ledenvergadering, de eerstvolgende is op 17 september.

 

Deel dit bericht
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email